browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Tuinmarkt 9 en 10 Juni 2019

Posted by on 28 april 2019

Markt onder de Linden

9 en 10 juni 2019

Het lommerrijke Lindenplein en de stijlvolle Voorstraat in Noordwijk Binnen vormen op 9 en 10 juni voor de 33e keer het charmante decor voor tal van activiteiten en bezienswaardigheden waar de harten van liefhebbers van tuinen, muziek en kunst sneller van gaan kloppen. Lees meer >


Informatie voor bezoekers

Openingstijden:
Zaterdag 9 juni 2019 van 10.00 – 17.00 uur
Zondag 10 juni 2019 van 11.00 – 17.00 uur

Markt onder de Linden is te vinden in de oude dorpskern van Noordwijk Binnen ter hoogte van Voorstraat en Lindenplein. De Markt is voor alle leeftijden en gratis toegankelijk. Volg ons ook op Facebook (klik knop hieronder) en Twitter voor de laatste nieuwtjes overtuinen, muziek, kunst en producten.

icon_fb Markt onder de Linden

Unknown @MarktodLinden

Desktop

Comments are closed.